Societat

El temporal provoca talls d'electricitat a Barcelona i al Baix Llobregat

Els talls de llum s'han produït de manera automàtica a causa que les proteccions en els dispositius que hi ha en els centres de transformació i en les línies de mitjana i baixa tensió

Tot i que Endesa no ha quantificat el nombre d'afectats, ha confirmat que hi ha abonats que cap a les 10.00 hores encara segueixen sense llum

El temporal d'aigua que ha afectat aquest matí Barcelona i la seva àrea metropolitana ha provocat talls de subministrament elèctric en diverses zones de la ciutat, entre elles en els barris del Guinardó i Sagrera, així com de la comarca del Baix Llobregat, alguna de les quals encara segueixen sense llum.

Fonts d'Endesa han explicat que els talls de llum s'han produït de manera automàtica a causa que les proteccions en els dispositius que hi ha en els centres de transformació i en les línies de mitjana i baixa tensió interrompen de manera automàtica el subministrament en detectar alguna afectació externa, com aigua o vent.

Segons Endesa, quan passa l'afectació, el subministrament es restableix automàticament, i per tant, en la majoria dels casos es tracta de microtalls de subministrament elèctric.

Tot i que Endesa no ha quantificat el nombre d'afectats, ha confirmat que hi ha abonats que cap a les 10.00 hores encara segueixen sense llum.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.