Societat

Detingut per haver destrossat un radar

Trànsit

Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Tortosa de 22 anys per haver destrossat un radar del Servei Català de Trànsit amb un pal. Els danys ocasionats a l'aparell ascendeixen a 17.300 euros.
El detingut és Nicolae S., d'origen moldau, i se li imputa un delicte de danys i un altre de resistència i desobediència als agents que el van detenir. La detenció es va fer el dia 11 de febrer però s'ha donat a conèixer avui.

El jove va passar a disposició del jutjat número 3 de Tortosa, que en va dictar la llibertat amb càrrecs. La investigació continua oberta per tal d'identificar un altre individu que també estaria implicat en el sabotatge.

Una trucada, la nit del 10 de febrer, va alertar els Mossos de la presència de dos individus que estaven malmetent amb un pal de grans dimensions el radar de l'SCT situat al PK 21,5 de la carretera C-12, al terme de Tortosa.

En arribar al lloc, dues patrulles van veure com encara els dos joves colpejaven l'aparell. Els dos joves ja havien trencat a cops l'objectiu i el flaix de la càmera, així com els dispositius elèctrics del radar, danys que ascendeixen a 17.300 euros.

Immobiltzació del cotxe
En observar la presència policial, però, els dos individus es van escapolir corrent en diferents direccions. Amb tot, els agents van detectar i immobilitzar el vehicle amb el qual havien arribat fins al radar, propietat d'un compatriota del sospitós, el qual els havia deixat el cotxe.

La tarda de l'11 de febrer, una altra patrulla va observar un home, que coincidia amb la descripció d'un dels joves implicats en els danys, caminant pel voral de la C-12, prop del radar malmès. El noi va tornar a fugir i es va amagar en una finca propera a la carretera, però allà els agents el van poder detenir.

El jove va passar a disposició del jutjat número 3 de Tortosa, que en va dictar la llibertat amb càrrecs. La investigació continua oberta per tal d'identificar l'altre individu implicat en el sabotatge.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.