Societat

Més de 600 persones participen en la Biblioplaça de Palamós

La biblioteca Lluís Barceló i Bou desdobla el seu servei surt al carrer amb l’objectiu de promoure la lectura a l’estiu en els barris del municipi més allunyats de l’equipament

Un total de 606 infants i joves han participat, durant juliol i agost, a la Biblioplaça, iniciativa que té l’objectiu de promoure la lectura a l’estiu en els barris dels municipis més allunyats de la biblioteca de Palamós Lluís Barceló i Bou. Aquesta darrera edició va finalitzar el passat divendres 1 de setembre, amb 35 dies d’activitat, segons manifesta l’Ajuntament a través d’un comunicat.

Així mateix, el públic implicat ha pogut disposar, gratuïtament, d’un variat fons bibliogràfic de llibres i revistes i participar de tallers diversos, així com jocs de taula dirigits per a grans i petits, i activitats de foment de la lectura com l’Hora del conte.

D’aquesta manera, mitjançant aquesta activitat, es permet apropar i facilitar la lectura als ciutadans d’una manera lúdica, donant a conèixer la Biblioteca als ciutadans que encara no han utilitzat aquest servei. La Biblioplaça també fomenta la convivència a partir d’una activitat de promoció cultural, generant nous espais de relació i vinculació entre el veïnatge.

D’altra banda, la proposta s’ha dut a terme durant tot el juliol i agost, cada tarda de 18 a 20 h i durant una setmana -excepte els dijous- a cada espai escollit, concretament les places de Mas Guàrdies, de mossèn Gumersind i de Vila-romà.

Amb tot, els dinamitzadors de la Biblioplaça han ubicat a cadascuna d’aquestes places les carpes i taules, on aquest servei ha ofert la consulta de llibres, revistes i premsa diària per a adults, joves i infants, i ha realitzat, en paral·lel, les diverses propostes lúdiques de dinamització lectora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia