Societat

CCOO denuncia que el personal de les zones blaves i verdes a Barcelona rep pressions per imposar més sancions per aparcament

Mobilitat

El sindicat Comissions Obreres (CCOO) ha denunciat que la direcció de Barcelona Serveis Municipals (BSM), la concessionària del servei d'aparcament tarifat a la ciutat, està exercint pressions sobre el personal adscrit a aquest sistema d'estacionament municipal regulat (zones blaves i verdes), en concret, sobre els vigilants que s'encarreguen de controlar aquests horaris, perquè incrementin les sancions per estacionament indegut.

Segons el sindicat, BSM ho justifica arran d'un estudi recent de la Universitat de Barcelona, al qual no han tingut accés els representants dels treballadors, que també es queixen perquè no han pogut comprovar ni les fonts ni la metodologia utilitzada.

La secció sindical de CCOO-BSM vol denunciar les esmentades pressions ja que no comparteix el criteri de Barcelona Serveis Municipals, que entén que l'única manera de solucionar la mobilitat a Barcelona és sancionant-ho tot.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.