Societat

Dotze tones de cargols per l'Aplec de Lleida

Durant la festa s'espera la participació de 100 penyes, 12.000 penyistes i la visita de 250.000 persones

La Federació de Penyes de l'Aplec del Cargol (FECOLL) instal·larà aquest any una gran carpa de 600 metres quadrats per acollir als visitants a la festa, que tindrà lloc del 18 al 20 de maig a Lleida.

El XXVIII Aplec del Cargol comptarà amb la participació de cent penyes, amb un total de 12.000 penyistes que s'instal·laran al recinte dels Camps Elisis de Lleida, on durant aquests tres dies es consumiran 12 tones de cargols, i s'espera la visita de 250.000 persones.

La carpa, que es dirà Lo Tast, estarà situada a la plaça central del recinte de l'Aplec i oferirà música en directe, a més dels menús a base de cargols, a tots aquells visitants que hagin reservat els packs que s'han promocionat en el Cargol Tour, en què s'oferia allotjament i la participació en la festa, segons informa l'organització.

El president de la Federació de Penyes de l'Aplec, Xavier Pérez, ha explicat avui a la presentació d'aquesta festa que l'objectiu és que "la gent que ens visita, especialment la que ve de fora de Lleida, senti la festa més seva, que participi com un penyista més i amb la seva indumentària també".

El preu dels menús per a la gent que vulgui menjar al recinte firal oscil·la entre els 6 i els 18 euros.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.