Societat

Primer Girona Startups Challenge a la UdG

La Universitat de Girona va acollir la primera edició del Girona Startups Challenge, una iniciativa que intenta promoure l’emprenedoria i així evitar la fuga de talent gironí a l’estranger. Aquesta ha estat la primera jornada d’emprenedoria universitària de venture building, en la qual WOW! Startups va proporcionar dues idees valorades en 100.000 euros cadascuna –l’una dirigida a un grup mixt i l’altra a un grup de dones emprenedores. L’acte es va dur a terme l’1 de desembre, en el transcurs del qual es va fer la presentació de les idees i també dels conceptes clau per al desenvolupament d’una startup.

En total, una vuitantena d’estudiants van emplenar els formularis d’inscripció per poder aspirar a ser escollits com a persones que desenvoluparan els projectes, els quals els treballaran conjuntament amb “mentors de rellevància, que els ajudaran a engegar-los i a consolidar-los”.

Amb aquesta iniciativa, WOW! Startups inicia el seu programa d’accions per situar Girona en el mapa tecnològic i digital europeu, mitjançant les accions de venture building per evitar la fuga de talent gironí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia