Urbanisme

Palafrugell farà passat festes obres a Priorat de Santa Anna

La reforma de la plaça començarà el 10 de gener i durarà nou mesos

La remodelació de la plaça Priorat de Santa Anna, a tocar de l’església i un dels últims reductes del nucli històric pendent de ser posat al dia, començarà el dilluns 10 de gener i s’allargarà uns nou mesos, segons va anunciar ahir el consistori, amb una inversió d’uns 300.000 euros.

L’obra preveu eliminar--hi les places d’aparcament de zona blava i limitar-hi l’accés de vehicles, només, als de càrrega i descàrrega i en franges puntuals. Preveient, però, els problemes per als vehicles d’abastiment dels mercats, comerços i l’hostaleria, el govern local diu que habilitarà més espais de càrrega i descàrrega, de manera provisional mentre durin les obres de reforma, als carrers Pi i Margall –accés principal per als paradistes de fruita i verdura– i al tram de Torres i Jonama més proper al carrer Estret.

Entre les restriccions, les pilones del carrer Tarongeta permetran l’accés per muntar i desmuntar parades i es restringirà al màxim la circulació de vehicles pel carrer Garriga, que, com passa els diumenges de mercat, es derivarà cap al carrer Miquel Vincke i Meyer, i tampoc entre Lluna i Tarongeta. Només hi podran passar veïns i usuaris del pàrquing de Can Mario.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia