Societat

Edició a la carta de la XLIII Embardissada

La XLIII Embardissada del Centre Excursionista d’Olot celebra una edició a la carta, per la Covid-19. Amb sortida i arribada a Oix –15 km i 800 m de desnivell positiu–, els inscrits tenen fins al 6 de juny per fer-la. La informació és al web del CEO i el track, al Wikiloc. Cada participant la podrà fer quan vulgui.

Comencen a vacunar a la casa de cultura de Lloret

J.F

Fins a 762 persones d’entre 70 i 79 anys es van vacunar entre dijous i ahir –van rebre la primera dosi de la Pfizer– a la sala polivalent de la casa de cultura de Lloret. Ha estat un dels punts triats per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva (CSMS) per reforçar la protecció contra la Covid-19. La casa de cultura es convertirà en un centre de vacunació durant els pròxims mesos, a banda del CAP del Rieral. L’Ajuntament i la CSMS buscaven un punt de reforç, que no serà un mòdul a prop del centre de rehabilitació de Fenals. Es podrien utilitzar, puntualment i en funció de les vacunes rebudes, els pavellons.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia