Societat

Nova aplicació mòbil per promocionar i conèixer Girona

Consta de 1.500 preguntes d’àmbits com ara la cultura, la política i l’urbanisme

L’Ajuntament de Girona ha posat en marxa una nova aplicació mòbil basada en la ludificació per dinamitzar i fomentar la promoció de la ciutat. Es tracta de Gironaquiz, una eina gratuïta i disponible per a sistemes operatius iOS i Android.

L’aplicació té com a objectiu promoure l’ús de les noves tecnologies, difondre la història de la capital gironina d’una forma amena i didàctica i dinamitzar el comerç local. Gironaquiz es compon de 1.500 preguntes sobre cultura, política, patrimoni, urbanisme, esport, música, espais físics i curiositats. A més, permet proposar preguntes, que s’aniran incorporant a l’aplicació amb les actualitzacions. Els usuaris podran participar en el joc individualment o en un repte, a través de què es podran enfrontar a una altra persona coneguda o desconeguda dins l’aplicació per anar superant nivells i escalant llocs en la classificació global.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia