Societat

L’aeroport de Barajas torna a la normalitat després de tancar per la presència de drons

Fins a 20 vols han estat desviats a altres aeroports, entre ells el de Barcelona

L’aeroport Adolf Suárez Madrid Barajas ha tornat a obrir les seves pistes després d’haver de tancar les operacions per la denúncia d’alguns pilots de la presència de drons en la proximitat de les pistes d’aterratge i enlairament. A conseqüència d’aquests fets, fins a 22 vols han estat desviats a altres aeroports com ara València, Barcelona Alacant-Elx, Valladolid i Saragossa. La suspensió de les operacions a l’aeroport madrileny ha estat per un espai d’uns 90 minuts fins que s’ha comprovat que ja no hi havia risc.

En un primer moment, una piulada a les xarxes socials del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana informa que l’espai aeri de Barajas s’havia tancat però aquesta informació ha estat posteriorment esborrada. En Segons Aena, s’han desviat diversos vols, tres dels quals a l’aeroport de Barcelona. Cap a les 14.20 hores Aena ha informat que s’aixecaven les restriccions i que Barajas tornava a estar completament operatiu.

Durant el temps que han durat les restriccions, s’ha constituït el comitè local de seguretat a l’aeroport amb Aena, Enaire, la Guàrdia Civil i la policia espanyola.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia