Societat

Més de 90 productors a la fira Orígens d’Olot

La fira agroalimentària Orígens tornarà el cap de setmana que ve, 23 i 24 de novembre, amb productes de proximitat i més ecològics. La vuitena edició de la fira tindrà lloc al Recinte Firal d’Olot i hi prendran part reconeguts cuiners i més de 90 productors. Els visitants, a més de tastar els diferents aliments, podran aprendre a cuinar-los i comprar-los directament al productor. Entre els cuiners hi ha noms com ara els de Nandu Jubany (Can Jubany, Calldetenes) i Isabel i Jordi Juncà (Ca l’Enric, Vall de Bianya), reconeguts amb Estrelles Michelin. Aquesta edició també es caracteritza per una representació de les dones més àmplia que mai. La fira també tindrà la participació de productors del Pirineu oriental i l’Arieja, en representació d’Occitània, el territori convidat. Tampoc hi faltarà el 3r Concurs de Coques de Forner de Catalunya, a més dels premis al millor producte i estand. Com en les anteriors edicions, els nens podran participar en activitats especialment pensades per a ells a l’Aula Nens.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia