Educació

S’obre la borsa d’interins a docents sense màster

El Departament d’Ensenyament obre la porta a la borsa de personal docent a persones que encara no disposin del títol de màster de formació del professorat, però que l’estiguin cursant o es comprometin a obtenir-lo abans de l’inici del curs 2021/22. Amb aquesta mesura excepcional, publicada ahir al DOGC, es pretén donar resposta a la falta de personal interí disponible en algunes especialitats, que ha complicat les substitucions aquest curs.

La borsa s’obre a tots els serveis territorials per a les especialitats de cultura clàssica, francès, llengua catalana i literatura, llengua castellana i literatura i matemàtiques, les especialitats per a les quals aquest curs 2017/18 ha costat més cobrir les baixes. També s’obre la borsa de manera força generalitzada en les especialitats d’anglès i física i química, i en determinades especialitats de la formació professional.

Pel que fa al cos de mestres, la borsa s’obre per a les especialitats d’audició i llenguatge, anglès i música. A les escoles oficials d’idiomes (EOI), ho fa en l’especialitat de francès, i en bona part dels serveis territorials per als professors d’alemany i anglès. En menor mesura, també es requereixen per a les EOI professors de català, espanyol, italià i àrab. Els candidats tenen temps des del 26 d’abril fins al 14 de maig per presentar les sol·licituds.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia