Salut

SALUT

Compte enrere per a les obres del pàrquing de l’hospital de Tortosa

La falta de places d’aparcament a l’hospital Verge de la Cinta deixarà de ser un malson per als usuaris. L’empresa pública Infraestructures ha tret a concurs la redacció del projecte executiu i la direcció d’obres del nou edifici d’aparcament que es construirà al talús de l’hospital, un aparcament de 10.000 metres quadrats amb 400 places. A la part superior d’aquest aparcament es reservaran dues plantes per a l’ampliació del centre sanitari. Pel que fa al termini d’execució del projecte, amb un cost de 953.823 euros, és de vuit mesos, i el gerent de la regió sanitària de l’Ebre, Ismael Piñas, va explicar ahir que les obres del nou edifici començaran a final d’any. Un edifici que tindrà un cost aproximat de 10 milions d’euros. “Després de temps treballant aconseguirem millorar l’accessibilitat a l’hospital”, va dir Piñas. Un ascensor i unes escales mecàniques facilitaran la connexió entre el centre de Tortosa i l’hospital.

L’associació de veïns del Nucli Històric i el sindicat CATAC van valorar positivament el projecte. “Tindrem un hospital urbà i integrat a la ciutat, però d’aquí a vint-i-cinc anys caldrà abordar la construcció d’un nou centre hospitalari”, va dir el president de l’entitat veïnal, Josep Baubí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia