Educació

ICV vol més pressupost per a vetlladores escolars

L’Ajuntament de Lloret ha decidit destinar aquest any una de les dues vetlladores que té a la unitat de suport d’educació especial (USEE) a l’escola Àngels Alemany, a l’escola Pompeu Fabra, segons va confirmar la regidora responsable d’Educació, Mònica Cunill. Aquest fet ha aixecat les crítiques del grup d’ICV-EUiA, que considera que l’USEE d’Àngels Alemany necessita dues vetlladores, tot i que reconeix que el Pompeu Fabra també necessita una vetlladora. El grup considera que disminuirà la qualitat en el servei que es presta, i proposa que en el menor termini de temps es faci una modificació de crèdit per dotar “correctament de personal les dues USEE de Lloret”.

També exposen que a finals del curs passat l’equip de govern “va tenir coneixement que es crearia una nova USEE en la nostra població, i ens sembla sorprenent que en el concurs només es preveiés la de l’Àngels Alemany, i encara més tenint en compte que la resolució definitiva del contracte es va produir l’agost d’aquest any”. Pel grup municipal d’ICV-EUiA a Lloret, aquest fet “demostra que l’equip de govern no té un projecte seriós de ciutat i tampoc capacitat per a la gestió diària”. Cunill va recordar que l’Ajuntament no està obligat a posar vetlladores, ja que correspon a la Generalitat, però s’assumeix per les necessitats del municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia