Societat

LA VIDEOTECA

Insòlita carrera de Michael Phelps contra un tauró

  • VÍDEO: Vídeo de Shark Week sobre la carrera entre un tauró blanc i Michael Phelps.. Shark Week (Discovery Channel)

Als grans esportistes els agraden els reptes. Alguns lluiten contra ells mateixos i altres cerquen els competidors més forts a batre. Hi ha qui combina aquest esperit competitiu amb una certa excentricitat, com és el cas del nadador Michael Phelps . El nord-americà posseeix diversos rècords mundials. Acumula desenes de títols mundials i va assolir l’excepcionalitat en aconseguir vuit medalles -sis d’elles d’or- als Jocs Olímpics d’estiu d’Atenes el 2004.

Per si no en tenia prou, fa pocs dies es va enfrontar, en mar obert, a un tauró blanc de proporcions descomunals en una carrera per veure qui acabava primer cent metres. A la fi, el tauró es va imposar (sense haver-se de menjar Phelps) però per només dos segons, cosa que demostra que Phelps és una autèntica bèstia de la natació.

Us adjuntem aquest espectacular vídeo, extret del twitter de Shark Week (@SharkWeek) , un programa de televisió emès una setmana sencera a l’any per Discovery Channel amb l’objectiu d’esmenar la mala premsa dels taurons des que Steven Spielberg va portar a la pantalla Jaws (Tauró), la pel·lícula que va posar en l’imaginari de milers de persones un animal terrible que es menjava fins i tot persones pràcticament arran de sorra. Va traumatitzar generacions de nens i nenes, i persones de més edat, tot sigui dit!



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia