Successos

maresme

Premià de Mar alerta d'un augment dels robatoris

L'augment de robatoris en les darreres setmanes en domicilis del nucli antic de Premià de Mar ha fet saltar l'alarma en el municipi. La policia local amb el suport dels Mossos d'Esquadra han intensificat les mesures de vigilància i han demanat als veïns més col·laboració perquè informin en cas de veure qualsevol anomalia o sospitós a la zona. En concret, els robatoris s'han localitzat en els carrers Sant Antoni, Lesmes i Lesmes i Balmes, en domicilis de segona residència que només estan ocupats durant l'estiu.

Fonts municipals afegeixen que també s'ha detectat una nova manera de treballar dels lladres que podrien actuar en bandes organitzades. Així s'han trobat cintes adhesives enganxades a les portes i la policia sospita que els lladres vigilen els domicilis i els “marquen”. Quan dies després tornen al carrer i el precinte segueix en el seu lloc interpreten que la casa està deshabitada i hi entren a robar. Des del consistori es demana als ciutadans que en cas de veure cinta adhesiva enganxada a les portes avisin als agents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.