Punt divers

Seguiment total de la mobilització a l'empresa Y TEC Europa a Santa Oliva

El Sindicat d'Indústria de CCOO de Tarragona valora molt positivament el seguiment de la mobilització d'aquest dimecres a l'empresa Y TEC Europa de Santa Oliva (Baix Penedès). Segons el sindicat, el 100% de la plantilla ha secundat les dues hores de vaga i s'ha concentrat a les portes de la fàbrica entre la una i les tres del migdia per reivindicar el futur industrial de la planta i dels llocs de treball. La setmana passada va finalitzar el període de suspensió temporal de contractes de l'expedient, i l'empresa ha anunciat l'acomiadament de 10 persones i el trasllat de part de la producció -els nous motlles- al Japó. Els treballadors tenen intenció de tornar a concentrar-se aquest dissabte 13 de juny.

Ho faran davant el concessionari d'Honda de Tarragona, situat a la N-340, per pressionar la companyia automobilística -per a qui treballen en exclusiva- a revocar el trasllat de part de la producció i a instar a Y TEC Europa a presentar un pla industrial amb garanties de futur.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.