Punt divers

La víctima mortal de l'accident de trànsit a Castellví de la Marca és una dona de 28 anys

La víctima mortal de l'accident de trànsit a Castellví de la Marca (Alt Penedès) és una dona de 28 anys que viatjava en un dels turismes implicats en el sinistre entre dos cotxes i un camió. Segons han informat els Mossos d'Esquadra, es tracta de la conductora del primer turisme sinistrat, Esther D. B., de 28 anys, nacionalitat espanyola i veïna de Santa Margarida i els Monjos (Alt Penedès), que ha mort a l'acte. Amb ella, viatjava una menor de sis anys que viatjava en el mateix vehicle, que ha resultat ferida greu i ha estat traslladada a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Pel que fa la conductora del segon turisme ha resultat ferida greu i ha estat traslladada a l'Hospital de Vilafranca del Penedès, mentre que el conductor del camió ha resultat il·lès. L'accident s'ha produït al voltant de tres quarts i cinc de nou del matí al quilòmetre 1205 de la carretera N-340, que ha estat tallada completament durant l'actuació dels serveis d'emergència.En el sinistre han participat cinc dotacions dels Mossos d'Esquadra, quatre dels Bombers de la Generalitat i Servei d'Emergències Mèdiques.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.