Punt divers

la fira Autotardor de Mollerussa comptarà amb un espai on es podran comprar cotxes d'ocasió per menys de 2.000 euros

El recinte firal de Mollerussa acollirà entre aquest divendres i fins diumenge la 15a edició d'Autotardor, fira dedicada als sectors de l'automòbil i de la maquinària agrícola i industrial d'ocasió. El certamen aplegarà enguany un total de 23 expositors dels quals 18 corresponen al sector de l'automoció, 2 al de la maquinària agrícola i industrial i 3 a serveis. La novetat d'aquesta edició és l''Espai 2.000', una zona on hi hauran exposats cotxes a la venda amb un preu inferior als 2.000 euros. La inauguració d'aquesta edició tindrà lloc divendres a les sis de la tarda i anirà a càrrec del secretari general d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Xavier Castella.

L'espai firal reservat a l'automoció estarà ocupat a la totalitat pels expositors. La impossibilitat d'utilitzar el pavelló Pla d'Urgell degut a les obres de condicionament que s'hi estan fent, el recinte comptarà, per acollir l'exposició de cotxes, amb dues carpes de 900 metres quadrats cadascuna a més dels pavellons Verd i 125è Aniversari. La zona exterior estarà ocupada pels expositors de la maquinària agrícola i també per l''Espai 2.000'. Durant els tres dies, a la zona posterior a la carpa hi haurà instal·lada una unitat mòbil de la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) en la qual tothom qui ho vulgui podrà revisar el seu vehicle amb reserva prèvia.  En aquesta edició Fira de Mollerussa, com a reclam, tornarà a sortejar entre tots els visitants que comprin al certamen un cotxe de segona mà un premi de 3.000 euros. La fira Autotardor obrirà al públic divendres 23 d'octubre i s'allargarà fins diumenge. El certamen estarà obert de les deu del matí a les vuit del vespre i l'entrada serà gratuïta. El secretari general del DAR, Xavier Castella, serà l'encarregat de presidir l'acte inaugural d'aquesta 15a. edició d'Autotardor.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.