Successos

polònia

Un gran incendi devora un centre comercial a Varsòvia

Al Marywilska hi havia 1.400 locals

Cap persona ha resultat ferida

Un enorme foc ha cremat aquest diumenge a la matinada el Marywilska, un centre comercial de grans dimensions al nord de Varsòvia. L’incendi ja està controlat i cap persona ha resultat ferida, segons informen les autoritats.

El sinistre s’ha declarat quan passava un minut de dos quarts de quatre i quan hi han arribat els bombers, onze minuts més tard, dos terços de l’edifici ja estaven en flames. L’incendi ha provocat el col·lapse del sostre.

La rapidesa amb la qual ha avançat el foc ha aixecat les sospites dels bombers i la policia ha obert una investigació. En declaracions a la televisió local i recollides per l’agència Efe, el comandant en cap dels bombers, Mariusz Feltynowski, ha qualificat de “molt estrany” que en pocs minuts una àrea tan gran com l’afectada hagi quedat envoltada de flames. “La nostra experiència ens diu que el foc ha sorgit a diferents punts alhora ”, ha apuntat Feltynowski. El bomber ha admès que l’“acumulació de materials” inflamables, en especial la roba, ha afavorit que les flames s’hagin estès molt ràpidament. En qualsevol cas, no ha volgut especular sobre les causes del sinistre i ha indicat que la policia és qui ho ha d’investigar.

El Marywilska 44, situat al districte Bialoleka, era un dels més grans complexos comercials de la capital polonesa, amb gairebé 1.400 locals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia