Successos

SUCCESSOS

Ràtzia d’incendis provocats en sis zones de contenidors de Girona

Els Bombers de la Generalitat han hagut d’intervenir aquesta matinada en sis incendis de contenidors als barris de Santa Eugènia, Sant Narcís, Pla de Palau-Sant Pau i Montilivi. Els avisos s’han rebut entre les 3.39 i les 4.51 hores. En total han cremat disset contenidors, cinc turisme i tres motocicletes. En algun dels incendis, les flames també han afectat diversos elements de façanes properes i de senyals de trànsit, un semàfor, algun arbre i una tanca vegetal. No hi ha hagut cap persona ferida.

L’Ajuntament de Girona ha obert una investigació per mirar que aquests fets no quedin impunes. L’alcalde, Lluc Salellas, ha ofert a través d’una piulada el correu d’alcaldia (@ajgirona.cat) a les persones afectades perquè puguin rebre assessorament i tinguin un accés directe a la informació sobre aquests fets. Les denúncies s’hauran de presentar de forma presencial a la Policia Municipal de Girona.

Els regidors dels barris on s’han produït els incendis, Cristina Andreu, Sergi Font, Sergi Cot i Gemma Martínez, han anat aquest matí al llocs dels fets per avaluar la repercussió dels incendis i interessar-se pels veïns afectats.

El primer avís s’ha rebut a les 3.39 hores al carrer Campcardós, a l’alçada del número 48. Els Bombers hi han enviat dues dotacions que han treballat en l’extinció d’un foc que afectava quatre contenidors i una tanca de bruc. El següent avís, a les 3.53 hores, ha estat al carrer Pare Compte, número 20, on han cremat tres contenidors, quatre turismes i el rètol lluminós d’una cristalleria. Hi han treballat dues dotacions dels Bombers. A les 4.18 hores han cremat dos contenidors i un arbre entre el carrer Santiago Rusiñol i l’avinguda de Sant Narcís.

L’incendi més gran ha passat a les 4.39 hores al carrer Castell de Solterra, on s’hi han desplaçat cinc dotacions dels Bombers. Les flames han afectat quatre turismes i tres motos i la façana del número 58 d’aquest carrer. El fum ha entrat en sis habitatges i un negoci del carrer Emili Grahit. També han cremat finestres i persianes, però no hi ha hagut ferits. Els Bombers han procedit a ventilar els interiors afectats. Les flames han calcinat totalment les tres motos i un cotxe. Dos cotxes més han quedat afectats parcialment.

A les 4.41 hores s’ha rebut l’avís del cinquè incendi, en aquest cas a l’avinguda Montilivi amb l’avinguda Lluís Pericot. Han cremat quatre contenidors. Finalment, a les 4.51 hores s’ha produït l’última intervenció al carrer Baldiri Reixach, on han cremat un contenidor i una tanca de bruc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia