Successos

estats units

Vuit morts per un atropellament massiu davant un centra d’acollida de migrants a Texas

L’autor dels fets ha estat acusat d’homicidi imprudent

Les víctimes per l’atropellament de migrants veneçolans davant un centre d’acollida diumenge a Brownsville, Texas, ha augmentat a vuit, després que un dels ferits hagués mort a l’hospital local, segons va informar l’agència Efe. El sospitós de l’atropellament ha estat acusat d’homicidi imprudent i assalt amb arma mortal. George Álvarez va ser acusat de vuit càrrecs per homicidi imprudent i deu més per assalt agreujat amb arma mortal, va detallar el cap de la policia local, Felix Sauceda, en una roda de premsa recollida per Efe, que va dir que encara no es podia descartar que l’atropellament fos intencionat

Les víctimes per l’atropellament de migrants veneçolans davant un centre d’acollida diumenge a la localitat de Brownsville, a l’estat nord-americà de Texas, ha augmentat a vuit, després que un dels ferits hagués mort a l’hospital local, informa l’agència Efe. L’autor de l’atropellament ha estat acusat aquest dilluns d’homicidi imprudent i assalt amb arma mortal. George Álvarez ha estat acusat de vuit càrrecs per homicidi imprudent i deu més per assalt agreujat amb arma mortal, segons ha detallat el cap de la policia local, Felix Sauceda, en una roda de premsa recollida per Efe, durant la qual ha dit que encara no es podia descartar que l’atropellament fos intencionat, per la qual cosa els càrrecs podria canviar i augmentar.

També a l’estat de Texas, dissabte hi va haver un tiroteig massiu en un centre comercial d’Allen, als afores de Dallas, en què van morir vuit persones, entre elles diversos menors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.