Política

Yolanda Díaz accepta “el repte de la vicepresidència”: “Serà un honor seguir treballant en aquest govern”

La ministra de Treball diu que Iglesias ha defensat la “millora en la vida de les persones” i ho seguirà fent a Madrid

La ministra de Treball, Yolanda Díaz, ha acceptat “el repte de la vicepresidència” del govern espanyol per la marxa de Pablo Iglesias per ser candidat a les eleccions madrilenyes. “Serà un honor seguir treballant en aquest govern i amb Pedro Sánchez”, ha dit en una piulada aquest dilluns a la tarda.

Díaz ha remarcat que en aquest últim any ha posat “tot l’esforç en la protecció de l’ocupació i de les persones treballadores” i ha confirmat que ara sumarà a aquesta tasca el càrrec de vicepresidenta. La ministra també ha lloat Iglesias. “Vam arribar aquí per canviar les coses i millorar la vida de les persones. Pablo Iglesias sempre ho ha defensat”, ha dit.

“Ho va demostrar al govern i ho segueix fent ara, amb aquesta valenta i necessària candidatura, que unirà, amb força i il·lusió, al Madrid que més estimem”, ha afirmat Díaz, en un missatge a Twitter acompanyat d’una fotografia d’ella amb Iglesias.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia