Política

El PSC del Vallès Oriental destaca la vàlua de Tura

El primer secretari del PSC del Vallès Oriental i diputat al Congrés, Román Ruiz, va recordar ahir l'“experiència i la vàlua” de Montserrat Tura, així com la seva “gran trajectòria política”. Malgrat tot, en un comunicat, la comissió executiva de la federació del PSC en aquesta comarca va expressar el seu desig de mantenir-se al marge del procés de primàries que tot just ara comença a Barcelona. En la nota tramesa als mitjans, la federació destaca la vàlua dels dos candidats que s'enfronten en aquest procés, Jordi Hereu i Montserrat Tura, que defineix com un dels que exemplifiquen millor la democràcia interna d'un partit. Tura, resident a Mollet i exalcaldessa d'aquesta població, és membre de l'executiva d'aquesta federació comarcal.

Per la seva banda, el col·lectiu Nou Cicle, que agrupa militants del PSC de sensibilitat catalanista i pròxims a l'exprimer secretari d'aquesta formació, Raimon Obiols, va aplaudir ahir la convocatòria de primàries en el PSC barceloní. En un comunicat, Nou Cicle va avançar que ja ha convidat a un debat obert sobre les seves propostes per a Barcelona els dos candidats a encapçalar la candidatura socialista a l'alcaldia de la capital, Jordi Hereu i Montserrat Tura. El col·lectiu va evitar prendre partit per cap dels dos contrincants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.