Política

Maragall assegura que les primàries de Barcelona reforçaran el PSC

Sense mostrar preferències per cap dels dos candidats, l'expresident de la Generalitat, ha assegurat que “el millor alcalde serà el que elegeixin els ciutadans”

No veu “en absolut” cap tipus d'impediment en el fet que Montserrat Tura no hagi nascut ni viscut a Barcelona

L'expresident de la Generalitat Pasqual Maragall s'ha mostrat convençut que les primàries per elegir el candidat socialista a l'alcaldia de Barcelona suposarà el reforçament del PSC.

Maragall veu “bé” la celebració d'aquestes primàries a les quals es presenten l'actual alcalde Jordi Hereu, i l'exconsellera de Justícia i Interior Montserrat Tura.

Sense mostrar preferències per cap dels dos candidats, Maragall ha assegurat que “el millor alcalde serà el que elegeixin els ciutadans”.

Pasqual Maragall no veu “en absolut” cap tipus d'impediment en el fet que Montserrat Tura no hagi nascut ni viscut a Barcelona perquè pugui ser elegida alcaldessa de la capital catalana.

Entén Maragall diu que Mollet del Vallès, localitat natal de Tura, forma part de la gran àrea metropolitana de Barcelona en què hi viuen més de quatre milions de persones i cosa que equipara aquesta àrea a altres zones urbanes, com les de París o Londres.

Pasqual Maragall ha fet aquestes declaracions durant la presentació de la Càtedra Pasqual Maragall Economia i Territori que s'ha presentat a la Universitat de Barcelona i que dirigirà el catedràtic de la UB Germà Bel.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.