Política

Montilla diu que Mas és el candidat “d'un partit sota sospita”

El líder del PSC lamenta l'ambigüitat del president de CiU i que no doni explicacions sobre el presumpte finançament irregular del partit

El cap de llista socialista fa una crida a la participació per impedir que guanyi “la dreta”

El primer secretari del PSC, José Montilla, ha definit avui al president de CiU, Artur Mas, com el candidat “d'un partit sota sospita”. En un dels seus mítings llampec celebrat al barri de Bellvitge, a L'Hospitalet de Llobregat, el líder socialista ha insistit en les critiques a Mas, per no donar explicacions sobre el presumpte finançament irregular del seu partit a través del Palau de la Música. Així, ha lamentat l'ambigüitat del líder convergent i ha censurat que quan parla “sigui per ficar-se amb la Fiscalia”.

Per altra banda, el president català ha fet una crida a la participació en les properes eleccions al Parlament perquè aquestes “són molt importants, ja que vivim una situació econòmica complicada”, ha assegurat. Montilla ha fet un paral·lelisme amb les recents eleccions legislatives nord-americanes i ha advertit que “quan la gent no va a votar, guanya la dreta”. Per això, ha demanat “prendre nota” de la victòria republicana als Estats Units amb un 40 per cent de participació.

Davant d'un centenar de militants i simpatitzants socialistes i en un dels bastions del PSC al cinturó metropolità el cap de llista dels socialistes catalans s'ha mostrat convençut de què “Aquestes eleccions es poden guanyar” i ha emplaçat als assistents a assistir massivament a les urnes el 28 de novembre per aconseguir la victòria. Així mateix, ha demanat el suport d'aquells que busquin una “opció de progrés, socialista i d'esquerres, catalanista, però a la vegada amb la mà estesa a la resta de poders d'Espanya”.

El cap de llista del PSC ha reiterat que per governar es necessita gent “amb propostes clares, no amb ambigüitats” i “propostes socials que ajudin a consolidar l'estat del benestar, consolidar drets, sense passos enrere, generar riquesa i ocupació”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.