Política

Guerra a Ucraïna

Un tren de mercaderies descarrila a Volgograd per un atac amb drons

Els fets, que no han provocat ferits, han passat cap a les dues de la matinada a l’estació de Kotluban

La incidència ha afectat la circulació de trens de la línia Volgograd-Sant Petersburg

Un tren de mercaderies rus ha descarrilat aquest dimarts a la regió de Volgograd com a conseqüència d’una “intervenció exterior”, segons informa l’agència russa Tass. Diversos mitjans ucraïnesos i russos atribueixen l’incident a un atac amb drons.

L’incident s’ha produït poc abans de les dues de la matinada a l’estació de Kotluban. L’incendi en un dipòsit de combustible i un vago de fusta ha fet descarrilar nou vagons d’un comboi de mercaderies, sense provocar morts o ferits. L’operador dels ferrocarrils del Volga ha atribuït el succés a la “interferència de persones no autoritzades en l’operació del transport ferroviari.

El canal de telegram Baza, considerat proper als serveis d’intel·ligència russos, ha informat que dos vagons amb combustible s’han incendiat com a conseqüència d’“un atac de drons”. D’acord amb la mateixa font, un dels tancs ha explotat i s’ha produït un vessament de combustible.

Diversos trens de passatgers de la línia entre Volgograd i Sant Petersburg han patit retards com a conseqüència de l’incident.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.