Política

política

La CUP vol trencar amb la “falsa normalitat” d’ERC, Junts i el PSC

Estrada: “Què vol fer exactament, Puigdemont?”

La CUP reclama als tres partits que lideren les enquestes “trencar amb la falsa normalitat” que volen el PSC, Junts i ERC i apostar per “l’agenda independentista” de debò. És el missatge general que han llençat els anticapitalistes en l’acte central de campanya, celebrat avui a Girona.

Com gairebé tots els partits, la CUP ha convocat també avui l’acte central per a la campanya del 12-M, en aquest cas a Girona. Han apujat el to envers la resta de partits, sobretot ERC, Junts, entre els independentistes, i fins i tot el PSC i els comuns. “Lamentablement els seus models de país no tenen diferències”, ha defensat l’exdiputat Albert Botran. “Els únics que estem plantejant legislar en favor de la gent som la CUP”, ha dit la cap de llista, Laia Estrada. La CUP ha acusat el líder del PSC de tenir un discurs “cunyat” i de ser “el candidat de facto” dels comuns. Estrada també ha carregat contra la candidatura d’Albiach. “Si algú espera que canviïn el rumb del país, ho porta clar”, ha etzibat.

Pel que fa a ERC i Junts, els cupaires lamenten que ERC no tanqui la porta als socialistes: “Aragonès, de moment, no els ha tancat la porta”, ha lamentat Estrada. “Posant el PSC pel mig no avancem, aquest país ha avançat quan s’ha dialogat amb la CUP”, ha reivindicat. I a Carles Puigdemont li ha reclamat que aclareixi a la gent quina serà la seva estratègia independentista després de les eleccions: “Què vol fer exactament? Un dia l’escoltem parlar que vol tornar per trencar amb l’Estat i un altre dia diu que ho supeditarà als acords als quals arribi a Madrid. En què quedem?”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]