Política

Veray insta a reformes per mitigar els preus de l’electricitat

La candidata del PP a Girona, Concepció Veray, promet reformes estructurals i foment de les energies renovables per reduir els preus de l’electricitat

La candidata del Partit Popular per Girona al Congrés dels Diputats, Concepció Veray, ha presentat avui les propostes energètiques del seu partit. Entre les mesures destacades, es troba la intenció de dur a terme reformes estructurals per mitigar la volatilitat dels preus de l’electricitat.

Veray ha assegurat que el govern d’Alberto Núñez Feijóo treballarà per augmentar l’emmagatzematge i la potència de reserva, així com per accelerar el desplegament de les energies renovables. L’objectiu és garantir una menor dependència energètica i una major seguretat en el subministrament. La candidata també ha destacat la necessitat de fer més accessible l’energia a la població, denunciant que les famílies han pagat la llum un 40% més cara durant el Govern Sánchez.

Quant a les infraestructures, Veray s’ha compromès a dialogar amb el territori per tirar endavant les necessàries, però sempre compatibilitzant el desenvolupament econòmic amb la preservació de la biodiversitat i el medi natural. Pel que fa a les propostes energètiques del PP, destaquen l’impuls a l’electrificació i descarbonització de l’economia, el foment de l’hidrogen verd com a vector energètic d’emmagatzematge i el suport a la formació professional en sectors en auge, com l’economia digital i les energies renovables. La lluita contra el canvi climàtic també és un punt rellevant, amb la intenció del PP de desenvolupar l’agricultura del carboni i contribuir a la reducció d’emissions de CO2 mitjançant projectes d’absorció i compensació de petjada de carboni.

En el comunicat, Veray ha conclòs posant de manifest la importància de la qüestió energètica per al futur govern d’Espanya, advertint sobre els elevats preus de l’electricitat i la necessitat d’actuar amb urgència per solucionar aquesta problemàtica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia