Política

Gallardón titlla Aguirre de poc elegant per haver manifestat els seus dubtes el dia abans del debat d'investidura

L'alcalde de Madrid, Alberto Ruiz Gallardón, ha censurat des de la capital xinesa el moment escollit per la presidenta de la seva comunitat, Esperanza Aguirre, just abans del debat d'investidura, per manifestar els seus dubtes sobre si hauria de presentar-se com a candidata a la secretaria del Partit Popular.

"Qualsevol altre dia hauria estat no només més elegant sinó també més col·laborador amb Mariano Rajoy. El dia menys adequat era el dia anterior al debat d'investidura", ha manifestat l'alcalde, segons el qual Rajoy va estar "magnífic" i "rotund".

Gallardón, que és a Pequín per conèixer de prop l'organització dels Jocs de Pequín 2008 i promocionar la candidatura de Madrid 2016 entre els membres del Comitè Olímpic Internacional, no va voler secundar les paraules del vicealcalde Manuel Cobo, el qual va comentar que Aguirre havia "muntat un espectacle".

L'alcalde ha ratificat el seu suport a Mariano Rajoy com a líder del PP, "l'únic que fins ara ha manifestat la seva candidatura. I, tot i que hagi altres candidats, jo estaré donant-li suport a ell, com la majoria".

Gallardón també ha minimitzat el fet que Rajoy s'hagi presentat, sense èxit, a dues eleccions. "És un termini normal en la història política del nostre país. Felipe González no va ser president fins que es va presentar a les eleccions per tercera vegada, com Aznar i com jo mateix", ha afirmat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.