Política

Teresa Jordà es presenta per ser candidata d’ERC a Girona el 14-F

Teresa Jordà, consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, va anunciar ahir que es presentarà com a candidata per encapçalar les llistes d’ERC a les eleccions del 14-F. En un vídeo difós en el seu compte de Twitter, Jordà assegura que se sent “extremadament compromesa” per encapçalar la llista. També assegura que espera trobar el suport dels “companys” de les comarques gironines. Jordà creu que només ERC pot abordar els reptes “econòmics, sanitaris, socials, mediambientals i de país” que té Catalunya. “Només treballant molt i governant bé, només sent útils als ciutadans d’aquest país serà més fàcil abraçar la independència i la llibertat política d’aquest país”, va explicar Jordà. També considera que la victòria d’ERC a les eleccions farà avançar abans Catalunya cap a “l’autodeterminació i l’amnistia”. Teresa Jordà va néixer el 1972 a Ripoll, municipi on va ser alcaldessa (2003-2011). També va ser diputada al Congrés (2011-2018).

Jordà és la primera persona que es presenta com a candidata per encapçalar la llista d’ERC a Girona. El termini per presentar més candidatures s’acaba el 18 de novembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia