Sant Quirze Decideix disposarà de la Patronal el dia de la consulta del 28-F

Sant Quirze Decideix va presentar ahir una instància a l'Ajuntament de la localitat per poder celebrar activitats lúdiques a l'edifici de la Patronal el dia de la consulta popular del 28-F. Tot indica que el consistori de Sant Quirze del Vallès acceptarà la sol·licitud, malgrat que encara està esperant la resposta de la Subdelegació del Govern estatal sobre si pot cedir aquest equipament municipal per a una votació sobre la independència de Catalunya. En cas de rebre una negativa, a mode recordatori, faria constar aquesta resposta i l'informe del secretari contrari al fet que les urnes puguin estar situades a dins d'un espai públic.

La plataforma organitzadora de la consulta, en qualsevol cas, té previst fer actes a la Patronal, i fins i tot ha ofert l'edifici perquè s'hi pugui fer la roda de premsa, d'àmbit nacional, amb les dades de participació a les dues del migdia. Tot i això, la decisió final la té la coordinadora per la consulta sobre la independència, que vol repartir els esdeveniments entre les diverses poblacions que celebraran les votacions el 28 de febrer.

Quan només falten 11 dies per a la consulta, la participació corresponent al vot anticipat se situa sobre l'1%, cosa que per al portaveu de Sant Quirze Decideix, Pol Vives, «és una bona dada perquè aquest tipus de vot, en totes les altres eleccions, se sol situar sobre el 2% i hi ha temps de fer-lo pujar».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.