Jesús Salius serà nomenat avui, un cop més, president d'ERC a l'Alt Penedès

La militància d'ERC de l'Alt Penedès està convocada avui a les sis de la tarda al centre recreatiu de Can Rossell, al terme municipal de Subirats, on tindrà lloc el congrés comarcal d'aquesta formació, que ha d'escollir el nou president. L'actual president d'Esquerra, Raimon Soler, no renovarà la seva responsabilitat per raons professionals, i segons ha fet saber la comissió organitzadora, només s'hi ha presentat una candidatura, encapçalada per Jesús Salius, regidor a l'Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles i portaveu del partit independentista al Consell Comarcal de l'Alt Penedès, del qual també és el vicepresident cinquè i president de l'àrea d'Atenció a les Persones.

Salius ja va ser president comarcal d'Esquerra del 2004 al 2007 i Raimon Soler el va rellevar després d'anunciar a continuar al càrrec per motius familiars i per poder assumir la feina de portaveu d'Esquerra a l'ens comarcal. El riudebitllenc explica a través del seu bloc que es presenta «amb més il·lusió que mai» i amb una nodrida llista de persones diverses i qualificades que presenta una proposta de gestió política comarcal pensada amb l'objectiu de servir tots els penedesencs, els regidors i les diverses seccions locals del partit. Salius afirma que agafa el relleu conscient que ara afronta el repte de les eleccions al Parlament i l'any que ve les eleccions municipals.

EL PERSONATGE

Jesús Salius
candidat a president d'ERC a l'Alt Penedès
«Presentem una proposta de gestió pensada per servir a tots»


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.