Política

Detenen una edil de la CUP per no haver declarat

Cs la va denunciar per un suposat delicte d’incitació a l’odi el 3-O

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir a primera hora del matí la regidora de la CUP de Reus (Baix Camp) Mariona Quadrada per haver plantat el jutge que, aquesta vegada, la investiga per un suposat delicte d’incitació a l’odi, segons la denúncia presentada per Cs. Els Mossos la van traslladar a la comissaria i, després, als jutjats per declarar.

La formació taronja va assegurar en l’escrit de denúncia que l’edil els va assenyalar i qualificar “d’assassins” durant la vaga del 3-O, davant la qual cosa alguns participants a la vaga els van increpar, segons la denúncia presentada per Ciutadans.

Davant la jutgessa, Quadrada va explicar que els fets que se li imputen són falsos i va manifestar la seva voluntat de “no declarar res més en aquest jutjat”. A més, va afirmar que continuen sent “víctimes d’una història falsa” muntada per la formació taronja i que la CUP no contribuirà a “inflar tot aquest relat que s’han inventat”. Davant dels jutjats de Reus es van concentrat una cinquantena de persones per donar-li suport. Al migdia, Quadrada va sortir en llibertat. Ja a la tarda, els regidors de la CUP van abandonar el ple com a protesta per la “passivitat” de l’alcalde davant “la repressió i la provocació” de Ciutadans.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia