Política

La JNC anima les joventuts del PP a llençar els sobres de la trama Gürtel al contenidor blau

La Joventut Nacionalista de Catalunya respon amb ironia a la campanya de NNGG contra els llaços grocs

L’organització juvenil convida a reflexionar sobre què s’ha de llençar a la brossa “la llibertat i la democràcia” o els sobres de la trama de corrupció que afecta el seu partit

La campanya de les Noves Generacions (NNGG) del PP contra els llaços grocs #ElGrocalGroc contenia la llavor de la seva rèplica.

La Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) no ha trigat en detectar-la i aquest divendres ha respost a la iniciativa amb ironia. El secretari general de la JNC, Sergi Miquel, ha convidat les joventuts del PP a llençar al contenidor blau, el del paper, els sobres de la trama Gürtel.

Miquel ho ha escenificat publicant una imatge a les xarxes socials on diposita un sobre amb el logotip del partit conservador a un contenidor de reciclatge de paper. “Ei NNGG, recordeu: Encara que siguis de plàstic, si no ets envàs, al groc no hi aniràs! Us deixem alguna idea que sí funciona... #ElBlauAlBlau ”, ha escrit.

L’organització juvenil convida així les joventuts del PP a reflexionar sobre què s’ha de llençar a la brossa: “si és la llibertat i la democràcia o bé haurien de ser els sobres de la trama de corrupció Gürtel que afecta el seu partit i al president del govern espanyol, M.Rajoy”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia