L'apunt

L'APUNT

Ou dolç, molls...

Suflé de pa, ou dolç i panses. Una recepta elaborada per Carme Ruscalleda que té el preu de... 0,31 euros per persona. O bé molls amb escates cruixents de patates braves, de Nandu Jubany... per 1 euro la ració. Són cuiners d'estrelles Michelin que s'han avingut a la crida de la Fundació Alicia i Creu Roja de proposar menús assequibles i nutritius per a aquelles famílies que no disposen de gaires ingressos. La cuina catalana és a l'elit mundial. I els catalans en general en sortim beneficiats, no només per la promoció del país, sinó també per la seva aportació a la cohesió social, com és el cas de la guia Bo i barat. Que en prenguin exemple altres àmbits de la societat i l'economia. Només cal dedicar-hi temps i esforç, no calen diners.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]