Opinió

la GALERIA

DE reus

Prou de bromes

No pas avui: enguany, però, a Reus, els Innocents, els vam celebrar el 16 de desembre. Aquest diari només en va fer un breu. Tant se val: tot seguit, n'expliquem les gràcies. Dia 19, al Círcol. La crònica d'aquest diari de la conferència de l'alcalde sobre números ometia una dada important; la premsa comarcal, no (gràcies, Reusdigital.cat!): també és veritat, ha reconegut Carles Pellicer, que la Generalitat devia al juny una quantitat de 41 milions d'euros, encara que aquesta quantitat és “dinàmica” [sic]. Vet aquí la gràcia de la xifra: 41 milions és, ni més ni menys, la meitat del “problema econòmic” de l'Ajuntament, 87,9 milions, auditoria pendent a banda. Espanya ens roba i la Generalitat no pot pagar, és clar.

Tornem al dia 16, el de la llufa. Seiem als bancs de fusta del saló de plens. Avui s'hi vota que l'Ajuntament s'adhereixi o no a l'Associació de Municipis per la Independència de Catalunya. Resultat: Espanya (PP+PSOE), 13 que no; Catalunya (CDC+CUP), 8 que sí; 5 despistats abstencionistes (UDC+ARA) i 1 absent. Quan el Buenafuente (i cia.), el dels monòlegs que ja no ens fan gràcia, va inhibir-se del Reus Decideix, va excusar-se dient que allò era feina dels polítics (?!). Ara, que era cosa dels polítics, re. Per això demà, dia 29, neix l'Assemblea Reus per la Independència: per dir prou de bromes. Bon espoli 2012!



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.