GOLF

FIRST QUALIFYING

Pol Bech és 23à a Bogogno i continua en el camí cap a l'European Tour

El golfista de Fontanilles semblava que ho tenia molt complicat per accedir al segon torneig classificatori (PQ2), però, en la darrera jornada va treure el geni de dins i va enfilar-se fins a la 23a posició final, que li dóna accés al segon torneig classificatori per al circuit europeu. La targeta de 67 cops, que va presentar ahir, és la millor de les quatre jornades disputades fins ara. En l'excel·lent jornada feta ahir, Bech va guanyar fins a 23 posicions. Van acabar superant el primer tall fins a 30 golfistes (27 i empatats). No n'és un Jordi Garcia Pinto que, amb la bona tercera jornada, es va abraçar a l'esperança. Ahir, però, la va perdre tota. Ha quedat sense la targeta per jugar el circuit Challenge de què ha disposat al llarg del 2009 i haurà de disputar molt probablement circuits satèl·lits i esperar invitacions.