Xilxes acull dissabte la final del trofeu d'escala i corda Diputació de Castelló

Soro III i Félix s'enfronten a Colau, Dani i Pedrito pel títol. La recaptació de la final anirà destinada a la Fundació Gent x Gent

El trofeu Diputació de Castelló es disputarà a Xilxes el proper dissabte a les 18.30 hores. Jugaran pel títol els equips de Castelló (Soro III i Félix) i Borriana (Colau, Dani i Pedrito). La Diputació de Castelló i Val Net han decidit donar-li un tint solidari a la cita i la recaptació de la taquilla de la gran final anirà íntegrament destinada a la Fundació Gent per Gent, que enguany recapta fons per a la investigació de malalties cardiovasculars.

El Trofeu Diputació de Castelló ha aconseguit durant les últimes setmanes animar de manera especial un bon nombre de trinquets de la demarcació amb la participació dels millors professionals de l'escala i corda, en un torneig amb vocació de creixement que té com a objectiu revitalitzar l'afició per la pilota valenciana en esta zona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.