TENNIS

INDIAN WELLS

Òscar Hernández, vist i no vist a Indian Wells

La participació d'Òscar Hernández al torneig d'Indian Wells, el primer Masters 1.000 de la temporada, no va allargar-se més de 54 minuts. I és que el tennista de Montgat va cedir per un clar 6-1 i 6-2 contra el jugador de Taipei Yen Hsun Lu, tot un desconegut dins del circuit mundial que procedia de la fase de qualificació. El mal percentatge en el servei –cinc trencaments en contra– van condemnar Hernández.

Tampoc va superar l'estrena en el quadre femení Núria Llagostera. La mallorquina, que resideix a Catalunya, va caure en tres sets (6-2, 3-6 i 6-1) contra la letona Anastasija Sevastova. Més sort va tenir en els dobles, en els quals forma parella amb María José Martínez. Totes dues van accedir a la segona fase desfent-se de Dekmaijere i Schnider (6-2 i 6-4).

Moyà avança.

Era un dels primers noms propis a obrir el foc a Indian Wells i va complir l'expectació. Carles Moyà, present en el quadre gran gràcies a una invitació, va superar el nord-americà Tim Smiczek, tot i necessitar dos desempats per segellar l'accés (7-6 i 7-6).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.