GOLF

SECOND QUALIFYING

Espès i boirós

Pol Bech fa una mala arrencada a l'Hacienda del Álamo (+4) i és 67è

L'organització va comunicar ahir als competidors que els 19 millors seran al PQ3

Pol Bech va fer una molt mala arrencada i va acumular un +4 després de la primera jornada de la segona Escola de Qualificació per al circuit europeu (PQ2) que s'està fent al camp la Hacienda del Álamo, a Múrcia. Amb aquest mal recorregut (76 cops) Pol Bech es va situar en una perillosa 67a posició, ara mateix a sis cops de la zona de classificació. El més positiu per als interessos del jugador de Fontanilles és que s'hauran de disputar tres recorreguts més encara, cosa que li pot permetre de remuntar la situació en dos dies per poder arribar a la darrera jornada en una situació que li sigui favorable per abordar-la amb la màxima ambició. El dominador de la primera jornada és l'alemany Stephan Gross, que va fer un fabulós -8 que el situa com a primer dels líders.

Tal com ja havia advertit anteriorment l'organització, està oberta a la possibilitat de repescar més jugadors per a la tercera fase de l'escola dels que estaven previstos inicialment, que eren de 15 per torneig. Ahir els organitzadors van comunicar que el nombre total de jugadors del torneig de la Hacienda del Álamo serà de 19. Els empats es resoldran en un play-off final. El jugador de Fontanilles ha obtingut aquesta setmana la targeta per continuar jugant l'Alps Tour.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.