Motor

Laia Sanz iguala els 15 títols mundials de Giacomo Agostini

La catalana suma la seva segona corona d'enduro dos dies després de guanyar el 13è títol de trial

la pilot de Corbera de Llobregat aconsegueix el títol en la segona i última jornada del Gran Premi de França

La catalana Laia Sanz compta des d'aquest diumenge en el seu palmarès amb 15 títols mundials de motociclisme, els mateixos que va guanyar el llegendari pilot italià Giacomo Agostini, a l'aconseguir el segon consecutiu en enduro, que se suma als 13 que ja té al trial. Després d'acabar segona, per darrere de la britànica Jane Daniels, en les dues jornades del Gran Premi de França, l'últim de la temporada, Sanz s'ha proclamat per segon any consecutiu campiona mundial d'enduro, dos dies després d'haver sumat el 13è en el trial.

“No em fixo si igualo o supero el rècord d'algú. L'objectiu és només fer-ho bé i guanyar. Això no vol dir que no em faci il·lusió”, ha explicat Sanz amb modèstia. “Estic molt contenta i cansada. Ha sigut un cap de setmana de patir una mica perquè es podia guanyar, però també es podia perdre tot. Al final, encara que no estic gaire satisfeta amb la carrera d'avui ni la d'ahir, s'ha complert l'objectiu, així que estic molt feliç”, ha dit a la localitat francesa de Saint-Flour.

“A més, després de guanyar també el trial, és increïble. No puc demanar més, sobretot perquè no creia que pogués combinar les dues coses. He passat un any molt dur i valoro aquests èxits especialment. Per això em sento encara més orgullosa”, ha reconegut la pilot de Corbera de Llobregat.

Laia Sanz destaca que el seu èxit comporta molta dificultat: “La gent pensa que guanyaré fàcilment, però no és així, i aquest cap de setmana ha quedat demostrat. Al final ha sortit bé, però podia haver passat qualsevol cosa. És una sort que la gent confiï tant en mi, però sempre s'ha de córrer i fer-ho molt bé per guanyar”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.