Esports

Xavi, Natalia Rodríguez i Gisela Pulido, esportistes catalans del 2009

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya ha premiat també el Barça, com a equip que ha donat més èxits a l'esport català aquesta temporada

El migcampista del Barça Xavi Hernández, l'atleta Natalia Rodríguez i Gisela Pulido, sis vegades campiona de kitesurf, rebran l'11 de gener els premis com a millors esportistes catalans del 2009 en una gala que es farà a l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya (INEFC) per lliurar els guardons que atorga la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC).

Com a esportistes revelació, seran distingits el taekwondista Joel González, campió del món de la seva categoria, i la jugadora de bàsquet Marta Xargay.

Altres premiats seran el Barça, com a equip que ha donat més èxits aquesta temporada a l'esport català; el capità de l'equip espanyol de la Copa Davis Albert Costa (premi esperit esportiu); així com el dirigent esportiu Joan Maria Tintoré.

A més, el veterà tenista Josep Gisbert recollirà el premi de reconeixement a tota una vida dedicada al tenis.

El premi a la gestió federativa ha recaigut en la Federació Catalana de Natació. A més es lliuraran sis premis centenaris: Reus Deportiu (Poliesportiu); CE Júpiter; CD Tortosa; FC Palafrugell, FC Martinenc i CE Eusebi Güell de Santa Coloma de Cervelló (Futbol).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.