Economia

TURISME

Bàrbara Hallé obté el ’Premi CaixaBank Hotels&Tourism’

CaixaBank ha atorgat un reconeixement a Bàrbara Hallé per la seva trajectòria empresarial a la direcció territorial Catalunya, en el marc de la sisena edició dels ’Premis CaixaBank Hotels & Tourism’.

Sota el títol ’Empresàries amb estrelles’, enguany els guardons celebren una edició especial que reconeix dones directives del sector hoteler i de l’allotjament turístic per la seva carrera professional i el lideratge de projectes que contribueixen a millorar l’oferta turística.

Bàrbara Hallé ha rebut aquest reconeixement de CaixaBank per la seva trajectòria professional com a dona propietària i directora al cap davant de l’hotel familiar, de tercera generació, Sant Roc a Calella de Palafrugell. A més, Hallé està implicada amb tot el sector hoteler com a presidenta de la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre, fent una tasca de difusió i impuls de tota la zona de la Costa Brava a través de l’associació.

El director territorial Catalunya de CaixaBank, Josep Mª Gonzàlez, ha explicat que aquesta edició especial dels ’Premis Hotels & Tourism’ de CaixaBank té com a objectiu “homenatjar i reconèixer el recorregut empresarial de les premiades i la seva aportació a un sector clau per a l’economia”. A més, ha afegit que, amb aquesta iniciativa, “l’entitat reafirma el seu compromís amb el sector i, al seu torn, amb la diversitat i el reforç del rol de les dones en les empreses”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia