Economia

Canadell veu convenient retardar les eleccions

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, creu convenient que les eleccions catalanes se celebrin a partir del mes de març de l’any vinent, i també que s’hi presenti una llista conjunta d’unitat independentista, “a l’estil escocès”, que inclogui JxCat, ERC i la CUP. En una entrevista emesa ahir per Catalunya Ràdio, Canadell va alertar que els pròxims mesos seran un període “crític” per lluitar contra la pandèmia de Covid-19 i que abans que res cal posar en marxa la recuperació econòmica. “No podem tenir consellers més pendents d’unes eleccions que de la sortida de la crisi”, va concloure.

Pel que fa a les opcions polítiques, per Canadell seria important que als comicis hi concorressin tots els partits independentistes en una llista unitària. “Ens hi estem jugant molt”, i caldrà, va dir, “oblidar-se dels carnets de partit”. Respecte a si ell participaria en alguna llista, el president de la cambra ho va descartar a curt termini.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia