Una seixantena d'afectats escridassen l'exdirector de Copalme quan surt del jutjat de Balaguer escortat pels Mossos

L'exdirector general de la cooperativa de porcí d'Almenar, Eugeni Nadal, ha declarat aquest dijous al jutjat de Balaguer, inculpat per la desaparició de sis milions d'euros que més de 400 famílies van dipositar a la secció de crèdit de Copalme en concepte d'estalvis i plans de pensions i que no poden treure des de fa més de catorze mesos.

Segons els afectats, Nadal «és un dels màxims responsables de la situació actual» ja que estava al corrent, asseguren, de «tots els moviments econòmics de la cooperativa i de la seva secció de crèdit».

Nadal ha entrat al jutjat acompanyat pels Mossos d'Esquadra i ho ha fet deu minuts abans de les nou del matí (tot i que el jutjat no obre fins a les nou) per evitar els afectats i la premsa que han arribat a la porta cinc minuts abans de les nou del matí. Els concentrats s'han queixat que s'hagi obert la porta a un «delinqüent» i que als afectats no se'ls hagi deixat entrar fins les nou.

Josep Anton Terés, a més, ha assegurat que Nadal formava part de l'equip directiu de 'Piensos Hens' de Reus quan aquesta empresa va fer fallida. Terés no creu, per tant, que el cas de Hens i de Copalme sigui «només casualitat».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.