Economia

Lear presenta un ERO temporal de 90 dies a la planta de Roquetes que afectaria els 500 treballadors

Lear ha presentat un expedient de regulació d'ocupació (ERO) de suspensió temporal de contractes per 90 dies hàbils (120 naturals) a la planta de Roquetes (Baix Ebre). Així ho ha assegurat la direcció de Lear al comitè d'empresa aquest divendres al matí, segons ha avançat a l'ACN el responsable de la secció de metalls, construcció i afins (MCA) d'UGT a les Terres de l'Ebre, Francesc Jornet.

Els sindicats començaran dilluns les negociacions d'aquest expedient que tindrà afectació en els 500 treballadors de la plantilla. Lear ha lliurat aquest ERO temporal a Roquetes després que aquest dimecres presentés un altre expedient temporal de trenta dies per al miler de treballadors de la planta de Valls.

En principi, l'expedient temporal acabaria a finals d'octubre i afectaria els 518 treballadors de la planta. En tot cas, l'expedient temporal ha arribat després de tres aturades tècniques, de 30 dies cadascuna, des del passat mes de setembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.