cultura

Concert inaugural del Teatre de l'Estany

Aquest dissabte 23 d'octubre a 20.30 h s'inaugurarà oficialment el nou Teatre de l'Estany a Sant Esteve. El projecte va ser un dels temes de tensions a dintre del consell municipal, majoritàriament socialista, que van acabar amb dimissions i, fa dues setmanes, amb noves eleccions que van donar el poder municipal a la dreta.

Per marcar l'excepcional obertura d'aquest nou lloc de cultura a la Catalunya Nord, s'ha programat un concert simfònic amb l'Orquestra Nacional de Montpeller i els seus 80 músics de fama mundial. Una selecció de grans clàssics seran interpretats, com ara el Bolero de Ravel, Carmen Fantaisie, Romeu i Julieta de Txaikovski, dirigits pel director Andris Poga. En el Concerto de Prokofiev tocarà la virtuosa pianista búlgara Plamena Mangova com a solista, i a Carmen Fantaisie, la violinista russa Dalia Kuznecovaite.

El teatre, concebut per l'arquitecte barceloní Dilme Fabre –el renovador del Liceu–, té una acústica perfectament adaptada a la potència simfònica dels grans conjunts.

Preus de 10 a 35 euros.

Informacions: 04.68.38.34.95



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.