Música

L’associació Concerts Impossibles es presenta amb un concert de Ward Hayden & The Outliers

La banda bostoniana de ‘honky-tonk’ va obrir dimecres passat la seva gira europea a la sala Roent de Girona

La nova associació Concerts Impossibles, creada per l’actiu melòman Carles Portell, es va presentar dimecres passat amb un concert del grup bostonià de honky-tonk Ward Hayden & The Outliers, que va tenir lloc al restaurant i sala Roent i va obrir la nova gira europea d’aquesta formació. Més d’un centenar de persones van assistir al concert, que es va dividir en dues parts ben diferenciades: a la primera van fer un homenatge al pioner de la música country Hank Williams, mentre que la segona part va ser més rockera i centrada en els temes propis de la banda, que té quatre discos publicats, l’últim dedicat justament a Hank Williams .

“Com molt bé diu el seu nom, l’associació vol acostar a la ciutat a grups de tot el món, fora del circuit més comercial i per desgràcia desconeguts per la majoria, i que sense la força del teixit associatiu serien impossibles d’organitzar”, explica Portell sobre la nova associació Concerts Impossibles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia