cultura

Matt Weasel Busters i Benny Page, principals reclams del 3r Tramunfest

El festival de música electrònica tindrà lloc dissabte a Bellcaire d'Empordà

Els discjòqueis es repartiran entre una àrea de ‘techno' i una de ‘bass'

Bellcaire d'Empordà serà el marc dissabte (22 h, 13/15 euros) de la tercera edició del festival de música electrònica a l'aire lliure Tramunfest. Artistes de renom internacional com ara Matt Weasel Busters, Benny Page, Candy Cox i Instigator compartiran escenari amb els millors discjòqueis de les comarques gironines. En total, seran divuit els músics que durant deu hores faran sonar els 60.000 watts de potencia de so instal·lats als dos escenaris que s'habilitaran al camp de futbol de la població. En un d'ells se situarà l'àrea de techno, on actuaran el DJ de schranz Instigator, la brasilera Candy Cox i DJ Joseph, resident al Blau Club gironí. A l'altre escenari, hi haurà la zona bass, on faran la seva sessió l'artista de tekcore Matt Weasel Busters, Benny Page, amb la seva mescla de drum'n'bass, dancehall i jungle, i els gironins Zangiff i Hielo, que punxaran junts per l'ocasió. Amb aquesta edició, els organitzadors creuen que “el festival ha arribat a posar-se a l'altura de festivals com el Techno House Festival Montgrí o l'enyorat Technotràmec”.

El 14è Techno House Festival Montgrí, el 16 d'agost

L'escena musical electrònica empordanesa inclou aquest any també la catorzena edició del ja consolidat Techno House Festival Montgrí, que se celebrarà el dissabte 16 d'agost a Torroella de Montgrí (23 h, 10 euros). Tot i que encara nos'ha fet públic el cartell definitiu, l'organització ha avançat la presència de discjòqueis de nivell internacional. Entre altres, hi farà la seva sessió el francès Floxytek, pioner en estils com el tribecore i el fidgetcore, tots dos variacions del hardtek. Pels dos escenaris del festival, dotats d'un equip de so de 150.000 watts, també està previst que hi passi la francesa DJ Luxury, resident a l'Estat espanyol, que destaca per les seves mescles house; els discjòqueis de hard room Obek&Apster, el minimal de Daniel Aguayo i alguns dels DJ residents de diverses sales del país. A part de les sessions de punxadiscos, també hi haurà l'actuació del violinista elèctric Karim Kawas, que interpreta una gran varietat de temes house. També s'hi faran espectacles de llums làser i de gogós.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia